Ambalajele sunt coperta oricărui produs!
Printre cele mai importante elemente de branding, ambalajele reprezintă coperta produsului tău. Ele sunt responsabile atât cu imaginea, cât și cu protejarea produsului tău. De aceea este necesar să alegi ambalaje profesionale pentru produsele tale.

Producție Sustenabilă

Automotive Packaging Solutions oferă ambalaje profesionale, cartoane FSC, ESD și CO2, CO3, CO5, CO7 plus kit-uri modulare.

Servicii de Asamblare

Realizăm lipirea manuală a cutiilor de orice dimensiuni, capsăm cutii mari, asamblăm automat sau manual faguri și livrăm cutii gata asamblate.

Servicii de Depozitare

Oferim depozitare pentru produse finite, sisteme de verificare a stocurilor, depozitare cutii asamblate și depozitare de tip safety stock – stoc tampon.
Oferim depozitare pentru produse finite, sisteme de verificare a stocurilor, depozitare cutii asamblate și depozitare de tip safety stock – stoc tampon.
Cifrele nu mint niciodată

01.

Cifră de afaceri sustenabilă

APS a raportat o cifră de afaceri de 33.998.668 RON, de la înființarea companiei. Considerăm acest indicator un factor de încredere.

02.

Utilaje profesionale

Compania noastră deține 22 de utilaje de înaltă performanță pentru conversie carton, oferind servicii profesionale de producție.

03.

Echipă calificată cu expertiză

Reunim o echipă de 40 de angajați profesioniști, având expertiză în domenii precum: farma, automotive, electonice, sănătate, lighting și alimente.

De ce să alegi soluțiile Automotive Packaging Solutions?

Dacă dorești un ambalaj de calitate superioară pentru produsele tale, livrat la timp și realizat conform standardelor profesionale din domeniu, alege serviciile APS. Livrăm fiecare produs finit la ora exactă, oferim servicii profesionale de producție și depozitare ambalaje. Contactează-ne pentru a discuta detaliile unei viitoare colaborări!
Noutățile APS